VÆLG DIT VIDEOABONNEMENT

Fuldt automatiseret videoabonnement

kr

2.499

pr. video

pris pr. måned kr. 2.499

VIDEO
HVER MÅNED
2 VIDEOER
 HVER MÅNED
FLEST VÆLGER
kr

1.999

pr. video

pris pr. måned kr. 3.998

4 VIDEOER
HVER MÅNED
kr

1.499

pr. video

pris pr. måned kr. 5.996

SÆLG MERE MED VIDEO

Video på automatik

Med video på abonnement hos Mediehus Vestsjælland kan du virkelig sætte gang i din online markedsføring. Hver 3. måned vil vi sende en reminder og bede dig finde en passende tid for optagelse, så du frit kan vælge lige den tid der passer dig bedst. Inden vi kommer ud har vi en dialog enten via mail eller telefon.

Flat Round Stage

PROCESSEN

01

BOOK

Du vil modtage en mail og sms om det er tid til at booke en tid for næste optagelse, beskeden vil du modtage 3 måneder efter vi har haft første optagelses dag.

02

DIALOG

Når du har booket en tid, tager vi en dialog om hvad det ønskede resultat for videoen skal være om det er en præsentationsvideo, produktvideo, some video eller andet.

03

OPTAGELSE

Vi møder op med det aftalte udstyr og sammen med jer får vi optaget noget super lækkert materiale som vil styrke jeres virksomheds brand

04

LEVERING

Hvis ikke andet aftales, forventes der ca. 1-2 ugers leveringstid, dette drøftes dog for optagelse til optagelse, da det kommer an på kalenderen.

DET MED SMÅT

Til hver video følger der 1 times optagelse og 1 times redigering med, ønskes der større produktioner kan man med fordel vælge enten pakken med 2 eller 4. videoer da disse videoer kan kombineres og derved laves større produktioner, dette aftales blot med din kontaktperson. Til alle videoer følger der undertekstning og musik, til hver video er der tre retterunder, hvor du kan komme med rettelser til din video, ønskes der speak skal dette tilkøbes. Kunden er altid selv ansvarlig for at få booket tiden til optagelse, dog vil du blive adviseret flere gange for booking af tid. OBS! Optagedage kan ikke samles, medmindre dette specifikt er aftalt (optagedage finder sted hver 3. måned, af 1 times varighed pr. video). På alle abonnementer er der en bindingsperiode på 1 år. Prisen inkludere ikke kørsel, kørsel afregnes med kr. 5 pr. km.